4. maj 2016, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

In absentia af Daniel Henriksen

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

In_AbsentiaDet ene øre er reduceret til takkede stumper af brusk. Et øje mangler, og øjenhulen er fyldt med beskadiget væv, matteret af mørkt blod, og har en klam leveragtig farve. Det andet øje er misfarvet af slag. Næsen er skæv og hævet. Det meste af læberne er væk, så det ser ud som om han smiler hele tiden. Der er revet et grimt hul gennem den ene kind, og man kan se tungen bevæge sig. Jeg sætter kaffen fra mig. Min hånd ryster, jeg håber ikke han bemærker det.

Han er syg, har ringe selvtillid, han søger midler og retfærdighed. Han tøjler sin skæbne og iscenesætter sin egen død. Men hans gerninger leder ham ned ad en skummel, dyster vej – mod kyniske eksistenser i det sociale mørke.

En historie om lemfældig omgang med penge, mordvåben, elendig automatkaffe, asiatiske kvinder og nedlagte landbrug. Rutcheturen ender med appel i denne humoristiske, men grove og blodige spændingsroman.

Læs mere på Forlaget Valetas hjemmeside

Produktdetaljer:
ISBN-13: 9788771570878
Sideantal: 184
Forlag: Forlaget Valeta
Udgivet: 01-05-2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *