13. maj 2016, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Manden bag Spejlet – og andre dødelige historier af Jan Patrick Skaarup

Kategorier: Bøger
Tags:: , ,

manden-bag-spejlet-færdigLivets bane består af fortiden, nutiden og fremtiden. Manden bag spejlet og andre dødelige historier er en række skæbnefortællinger, der tager dig med på en rejse fra før og til nu og til det, der venter i en ukendt fremtid. Det er et kaleidoskop af sære, sjove og skæve historier om livet, døden og alt det midt imellem. Novellesamlingen er skrevet med glimt i øjet, men berører alligevel det dybe, det kærlige, det angstvækkende, det tragiske og gyset, der springer frem som en trold gennem et spejl. Har du brug for at smile glemme alvoren for en stund, kan bogen varmt anbefales.

Produktdetaljer:
ISBN-13: 9788793162136
Sideantal: 174
Udgivet: 13-05-2016
Forlag: Skårups

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *