22. oktober 2016, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Dr. Wunderkammers oversættelser af Thomas Strømsholt

Kategorier: Bøger
Tags:: , , ,

Dr Wunderkammers oversættelserForvandlinger, ja, det var dr. Wunderkammers besættelse, det tema der forbandt hendes ellers vildt forskellige værker, og måske også det motiv der på forunderlig vis – på den mest mærkværdige og ligefrem groteske måde – kædede skaberen sammen med værket.

En komponist lukker sig inde i orglet og skaber et nyt værk. I skoven skifter årstiderne, folk forandrer sig og bliver dræbt.

I byen følger Orfeus en sommerfugl gennem Undergrunden, en bogsamlers drøm bliver et mareridt, pæne mennesker får ubudne gæster, en arkitekt tegner sin afsindige vision, og bag Københavns facade anes konturerne af andre byer…

Læs mere på H. Harksen Productions

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *