1. oktober 2016, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Frygt-filerne 3 af Jonas Wilmann

Kategorier: Bøger
Tags:: , ,

frygt-filerne3En samler af sære ting køber en antik trædukke, der efter sigende har inspireret til historien om Pinocchio – men der er ikke meget Disney over denne dukke, som trækker et spor af uforklarlige og ekstremt blodige dødsfald efter sig.

En storbyfamilie tager på skovtur og skal overnatte i et shelter, men et uvejr spolerer fornøjelsen. Værre bliver det, da der dukker en mystisk mand op, som hverken kan forklare hvad han laver der, eller hvor han kommer fra. Men der er vel altid plads til en mere under shelterets tag?

En studentermedhjælper ved Retspatologisk Institut bliver ringet op midt om natten af den ældre retsmediciner. Han trænger til omgående assistance ved en obduktion … en noget usædvanlig en af slagsen.

Dette er tredje selvstændige bind i Jonas Wilmanns horrornovelle-serie “Frygt-filerne” – hvor første bind vandt prisen for årets bedste horrorudgivelse og andet bind blev shortlistet til selvsamme pris.

ISBN: 978-87-998356-5-2
Indbinding: Paperback
Forlag: forlaget KAOS
Genre: horror
Sidetal: 214
Vejledende udsalgspris: 229,- DKK
Udgivelsesdato: 1. oktober 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *