19. december 2016, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

M af Mikkel Harris Carlsen

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

En yngre forfatterspire flytter ind i en lurvettaglejlighed i 1930’ernes London for at udleve sin drøm om at skrive. Fugten driver ned ad tapetet, og væggene lugter af døde mus, men det er lige, som han vil have det. Mere end noget andet er han optaget af digteren som myte og drømmer om at skabe sin egen. Inden længe opdager han, at stedets tidligere lejer, som også var forfatter, er forsvundet på mystisk vis. Snart er den navnløse hovedperson indfanget i et sælsomt væv af historier, som kunne være skrevet af den forsvundne.

M er en hyldest til støvede antikvariater, gamle bøger,magiske ord, fabulerende fortællelyst, djævelskeintriger, litterære mysterier og en kvinde, hvis navnbegynder med M.

Produktdetaljer:

ISBN-13: 9788771711684
Sideantal: 171
Udgivet: 19-12-2016
Forlag: Kandor

Læs mere på forlagets hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *