24. marts 2017, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Kværnen af Martin Schjönning, illustreret af Tom Kristensen

Kategorier: Bøger
Tags:: , , ,

Kværnen af Martin Schjönning, illustreret af Tom KristensenKværnen er Schjönnings første bog hos Calibat. Afhængigt af hvilken anmelder man spørger er det en kærlighedshistorie, en splatter, et psykologisk portræt, en action-fortælling eller et politisk manifest. Hvis man spørger forfatteren har de alle sammen ret. Mest er Kværnen en postapokalyptisk roman. Den udspiller sig i Tyskland, ti år efter Genopstandelsen – hvor de døde rejste sig og begyndte at æde de levende.

Bogen er grusomt illustreret af Tom Kristensen.

Schjönning skriver sin egen unikke blanding af horror, magisk realisme og socialrealisme. Han er uddannet litterat og arbejder, ved siden af forfatteriet, med at redigere andres bøger, og som anmelder af film, litteratur og alskens andre ting.

Læs mere på forlagets hjemmeside eller besøg Martin Schjönning og Tom Kristensens hjemmesider

Om bogen:

Forlag: Calibat
Udgivelsesår: 24.03.2017
Sideantal: 186
Forfatter: Martin Schjönning
Illustrator: Tom Kristensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *