19. november 2017, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Rakelsminde af David Garmark og Stephan Garmark

Kategorier: Bøger
Tags:: , ,

Rakelsminde af David Garmark og Stephan GarmarkSelve lyden var metallisk, men også organisk. Den var inden i ham, som et dybt og truende skrig. En trykbølge ramte ham derefter. Et eller andet detonerede. Han vaklede tilbage med blod fossende ud af næsen. Han krængede forover og kunne ikke trække vejret. Tarmene vred sig. Lyden forlod rummet, eller hjernen, så hurtigt, som den var opstået, og han så kun efterdønningerne, som et efterskælv med en hyletone, der også døde ud. Der var stille et øjeblik. Sayid tørrede blod væk fra næsen. “Vi vil gerne hjem nu, far.”

En grusom lydbølge brager gennem gaderne i landsbyen Rakelsminde og driver borgerne til vanvid. Journalisten Tea Ehlers skal dække historien og bliver sat på sit livs prøve, da et hus forsvinder, borgerne bliver voldelige, og en fanatisk sekt messer om dommedag. De bizarre hændelser sker ofte i nærheden af Sayid, som netop er flyttet til byen. Sayid, der er syrisk flygtning, har en mørk fortid og besidder en helt særlig evne. Snart er Tea og Sayid hvirvlet ind i en kamp på liv og død. Kan de finde årsagen til kaosset og redde borgerne i Rakelsminde, før det er for sent?

Læs mere på forlaget Kandors hjemmeside

Om bogen:

Forfatter: David Garmark og Stephan Garmark
Udgivelsesdato: 06-11-2017
ISBN-13 Hardback: 9788771714920
Sideantal: 295
Forlag: Kandor
Vejledende pris 299,- (Hardback)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *