1. november 2017, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Urban dark fantasy-roman af Tue Omø

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Eternal DarkRay af Tue OmøEnmands-forlaget Enter Darkness, der sidste år udgav antologien “Hvis jeg overlever natten” har indgået aftale med forfatter Tue Omø om udgivelse af romanen “Eternal DarkRay”.

Bogstaverne bløder på væggen, malet med en afrevet arm. På et tog der suser gennem natten uden at stoppe. Metallet er revet op på størstedelen af togstammen. Der flyder med lig af soldater. En grotesk skygge kaster sig af vognen og iler mod havet. Toget har destination mod Land’s End, Cornwall, England.

Passagererne er civile der er smittet med DarkRay Psychosis. Spørgsmålet er så om det er sandt. Fire af passagererne er udvalgt til at løse gåden om mørkemændenes herre og finde hans skjulte formål. Hvorfor vente 4000 år på at komme til verden som computervirus?

“Eternal DarkRay” handler om fire vidt forskellige personer som skæbnen bringer sammen i en kamp om Jordens beståen, men også om de valg de hver især er nødt til tage, og ikke mindst viljen til at tage disse valg, uanset deres konsekvenser.

“Eternal DarkRay” er blodig dark urban fantasy.

Produktdetaljer:

Udgivet: 01-11-2017
Sider: 613
Omslag: Lesia Solot
Forlag: Enter Darkness

Læs mere på forlagets hjemmeside

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *