11. januar 2018, Author: Jette Holst, 3 kommentarer

Longlisten for Årets Danske Horrorudgivelse 2017

Kategorier: Nyheder
Tags:: ,

Vinderdiplomet for Årets Danske Horrorudgivelse 2016Så går det løs med nomineringen til Årets Danske Horrorudgivelse 2017.

Forlag, forfattere og andre har kunne indstille titler til longlisten, som ikke er så lang i år. Men der er heller ikke længe til deadline, som er sat til den 20. januar.

Som altid er det medlemmerne af Dansk Horror Selskab, der bestemmer, hvilke fem titler der går videre til shortlisten, som juryen skal vurdere.

MEN – i år har medlemmerne af Facebook-gruppen Danske Horrorfans mulighed for at være med til at stemme på en titel til shortlisten. Læs mere her, og grib chancen for at stemme din favorit videre …

De nominerede på longlisten er:

Den nat vi skulle have set Vampyros Lesbos af Lars Ahn (Kandor)
Noveller med udgangspunkt i hverdagen, men med elementer af gys og fantastiske fortællinger.

Barske, blodige bogstavsrim af Svend Engh (BoD)
ABC for børn, der tør! Det er barske sager, de stakkels uvidende bogstaver bliver udsat for. Det er ikke for sarte sjæle.

Rakelsminde af Stephen og David Garmark (Kandor)
Der foregår mærkelige ting i den lille by Rakelsminde. En mand sprætter sig selv op og fodrer sig til sine jagthunde, hvorefter det begynder at sne. I juni. Journalisten Tea sendes til byen, for at dække historien. Det går ikke helt som forventet.

Ind i mørket af Henrik S. Harksen (H. Harksen Productions)
Samling af horror-noveller, hvor man f.eks. følger en ensom ægtemands færd i en underjordisk verden eller oplever en kvinde, der får stjålet sine drømme.

Tulipaner og skadedyr af Steen Langstrup (2 Feet Entertainment)
Archibald mister sin mor i en tragisk ulykke og flytter med faren til en lille ø. Her prøver han at begå sig, men det er svært at være en følsom dreng, i et samfund hvor det handler om at være barsk og stærk.

Castra Damnatorum af Patrick Leis (Valeta)
Zombierne hærger Danmark, flere og flere smittes. De få der endnu ikke er smittet, kæmper for livet i lejre beskyttet af militæret.

Scrapbogen af Karsten Mungo Madsen (forlaget Fahrenheit)
Tegneserie – graphic novel. En ung studerende tager et nemt studiejob som fyrvogter henover julen. Men det bliver en hårrejssende læseferie, han aldrig glemmer igen.

Rustkammeret – fortællinger fra mørket 2 (forlaget Enter Darkness)
15 horror-noveller, skrevet af danske forfattere. Novellerne tager udgangspunkt i alle de uhyggeligste og mørkeste afkroge, der findes mellem liv og død.

En sag for Luckner af Per Sanderhage (Serieklubben)
Igennem 13 noveller stifter vi bekendtskab med lejemorderen Luckner der i 1970’erne nedkæmper vampyrer, hekse, dæmoner og krydser klinger med folk som Frankenstein og Dorian Gray.

Kværnen af Martin Schjönning (forlaget Calibat)
Civilisationen brød sammen da zombierne gik til angreb, men en gruppe overlevende byggede Kværnen for at kunne pløje sig igennem disse levende døde. Mareridstramte Rebecca bliver sendt på mission med Kværnen for at finde sin forsvundne kæreste Johnny, der formodes død.

 

3 kommentarer til Longlisten for Årets Danske Horrorudgivelse 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *