21. april 2018, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Afkroge af Helene Hindberg

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Afkroge af Helene HindbergAfkroge er en samling foruroligende og mystiske fortællinger. En kvinde er gravid, men hvad er der galt med barnet? En mand kører gennem det hede landskab, fluer kravler overalt på ham. En stuepige opdager, at hun har arbejde på et meget usædvanligt hotel. Den ultimative stilhed rummer den ultimative rædsel.

Her er fortællinger fra Jyllands vindblæste vestkyst til de nattemørke københavnske gader. Her er seksuelle udskejelser, mareridt, der bliver til virkelighed, og kosmisk terror inspireret af H.P. Lovecraft og hans Cthulhu Mythos univers.

Læs mere på forlagets hjemmeside

Produktdetaljer:

Udgivelsesdato: 21-04-2018
ISBN13: 9788797038857
Sidetal: 235
Forlag: H. Harksen Productions

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *