16. april 2018, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Huset der ikke kunne glemme af Elisabeth Lyneborg

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Huset der ikke kunne glemme af Elisabeth LyneborgMette og Jens er nygifte og meget lykkelige. De har begge fået job i Jylland efter at have afsluttet deres studier. De finder deres drømmehus, en flere hundrede år gammel lærerbolig. Huset er lidt forfaldent, men de går på med krum hals og en lille pengepung.

Forventningerne er store, men huset vil ikke, som de vil. Jens hører stemmer og ser uforklarlige ting. Det slider på ægteskabet, og uhyggen vokser dag for dag. Endelig sker der noget uventet. Jens hvirvles ind i en ufattelig grusom historie, som er enden på hans kvaler.

Huset der ikke kunne glemme er en afsindigt spændende historie, skrevet i et let og humoristisk sprog. Den er et fornøjeligt gys på en stormfuld aften, hvor man er alene hjemme.

Læs mere på forlagets hjemmeside

Produktdetaljer:

Udgivelsesdato: 16-04-2018
ISBN13: 9788771909241
Sidetal: 122
Forlag: Forlaget mellemgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *