17. april 2018, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Thelema af Martin Wangsgaard Jürgensen

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Thelema af Martin Wangsgaard JürgensenKunstneren Konrad møder Mia og Suzanna, to mystiske og dragende kvinder. Han føres ind i en verden, hvor seksualitet og mørk magi forenes. Snart er han medlem af en makaber kult med en guru, som bestemmer over liv og død.

Konrad bor i København og har mistet sin kæreste Rebecca. Han er dybt ulykkelig. Et tilfældigt møde på en galleriudstilling af hans seneste kunstværker får ham i kontakt med nye sider af sin kreativitet og seksualitet. Under kvindernes kyndige behandling anes snart omridset af en anden verden. Vejen ind til den verden går gennem en hemmelighedsfuld kult med en karismatisk leder. Det er en kult med Ypperstepræstinder, Magikere og Døden. Lederen er farlig, men han ved noget om Konrads særlige evner.

Alt imens Rebecca kalder på Konrad fra det hinsides. Kalder hun fra Thelema?

Læs mere på forlagets hjemmeside

Produktdetaljer:

Udgivelsesdato: 17-04-2018
ISBN13: 9788797038826
Sidetal: 213
Forlag: H. Harksen Productions

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *