25. oktober 2019, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Dansk Standard af Kim Leine

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Dansk Standard af Kim LeineManden E lever en ensom og anonym tilværelse dedikeret til virksomheden Dansk Standard, som standardiserer størrelsen på alt fra indkøbskurve til fatninger på elpærer. Arbejdet holder kaos under kontrol, som hans søster, Mette, siger. Hun er læge, plages af et formørket sind og prøver jævnligt at tage livet af sig. Da hun bliver indlagt med alvorligt blodtab efter at have foretaget en abort på sig selv, begynder E’s ordnede tilværelse at blive gennembrudt af en anden skræmmende og voldelig virkelighed, og snart ved han ikke længere, hvem han selv er.

Dansk Standard er en horrorroman om et søskendepar, der bliver hjemsøgt af fortiden – en mørk og mareridtsagtig fortælling om gengangere og ondskabens realitet.

Læs mere på Forlaget Gyldendals hjemmeside

ISBN: 9788702280791
Udgivelsesdato: 25-10-2019
Sideantal: 278
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *