16. november 2019, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Et satans arbejde af A. Silvestri

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Et satans arbejde af A. SilvestriMed et suk slap Alias Haborym rattet og lænede sig tilbage i sædet, der stadig brændte lystigt. Flammerne dansede over hans hud. Vognen fortsatte frem. Tyngdekraften, der indtil nu havde været knockoutet af loven om inerti, kom atter på benene og krævede sin ret. Tiden, der havde lidt samme skæbne som tyngdekraften, opdagede, hvad der var i gang med at ske, og satte farten op for at nå frem til nu. Med et ryk tippede bilen forover, så vi stirrede lige ned i den flækkede jord.

Et satans arbejde handler om flyttemanden Asger, der bliver hyret til at flytte en del af Helvede til Hellerup. Romanen er både skideskæg og helvedes alvorlig. Det er en genrebastard, der fortæller historier i historien og nikker til den sydamerikanske magiske realisme, dannelsesfortællingen, farcen og rendyrket horror. Et satans arbejde er også en fanden-i-voldsk roman, hvor man skal spænde selen, sikre hjelmen og så ellers bare slippe håndbremsen.

Læs mere på Forlaget Brændpunkts hjemmeside

Forlag: Brændpunkt
ISBN-13: 9788793835146
Udgave: 1. (16-11-2019)
Sideantal: 416
Omslagsgrafiker: Søren Klok

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *